Publikace ČESKÝ GOLF byla slavnostně uvedena na trh

Publikace ČESKÝ GOLF – HISTORIE OD ROKU 1990 DO SOUČASNOSTI byla slavnostně uvedena na český knižní trh. Dílo golfového publicisty a historika Andreje Halady mapuje na více než 400 stranách dějiny českého golfu za posledních 33 let. Křest této knihy se uskutečnil v prostorách Galerie Golf Hostivař.

Kmotry knihy jsou Vratislav Janda – prezident ČGF, Ondřej Havelka – golfista, herec a hudebník, Igor Vida – generální ředitel Raiffeisenbank,  Prokop Sedlák – golfový historika a autor předmluvy k dílu a Jiří Martinka – prezident hostitelského Golf Clubu Hostivař.

Mezi účastníky uvedení knihy byli zástupci ČGF, jednotlivých klubů, golfoví novináři, členové Síně slávy českého golfu a další hosté. Autor knihy Andrej Halada kromě jiné zmínil: „Jsem velmi rád, že jsme se zde sešli v této sestavě, tedy lidé, kteří golf znají velmi dobře a dlouho se v něm pohybují. Když jsem začal o golfu psát a tyto osobnosti jsem postupně poznával, uvědomoval jsem si, že golf tvoří společenství lidí zajímavých, mezi nimiž je člověku dobře.“

Kniha Český golf – Historie od roku 1990 do současnosti je nyní k dostání v běžné prodejní síti kamenných knihkupectví za cenu 1 290 korun, za nižší cenu ji lze koupit v e-shopech luxor.cz a booktook.cz nakladatelství Euromedia Group, které tuto výpravnou publikaci s více než 800 fotografiemi vydalo.

Fotografie z akce: Dan Ebermann  

Chci začít s golfem
Chci začít s golfem
Usnadníme vám vaše první golfové krůčky hostivařským areálem.
Členské slevy a výhody
Členské slevy a výhody
Staňte se součástí naší hostivařské rodiny a čerpejte své výhody ihned.
Magazín Golf Hostivař
Magazín Golf Hostivař
Vydáváme si vlastní golfový magazín v tištěné i online podobě. Zdarma.
Naše venkovní galerie
Naše venkovní galerie
Umění je naše láska o kterou se s vámi rádi u nás v areálu dělíme.