24. 5. Tematická večeře — Massimiliano Celeste v Hostivaři

Zveme vás na michelinskou večeři.  Šéfkuchař Massimiliano Celeste, který vede restauraci Il Portale na břehu jezera Maggiore připravil kreativní menu inspirované jeho cestami po světě. Městečko Verbania, odkud Massimiliano pochází, leží blízko hranic se Švýcarskem, a tak například typicky italské gnocchetti doplnil o čokoládu, která k sousednímu Švýcarsku neodmyslitelně patří. Společníka bude Massimilianovi dělat Pier Bovone z vinařství Cornarea. Pier k menu napároval svá vína, která se rodí v samém srdci oblasti Roero. Na večeři si vychutnáte svěží víno Roero Arneis s ovocnou chutí, plné a elegantní Roero Rosso i sladké Tarasco. Večeře se koná ve středu 24. května od 19.30 ve Wine Foodu v Hostivaři. Menu včetně vín naleznete zde. Svá místa si můžete rezervovat on-line. Hezký den a těšíme se na vás! Tým Wine Foodu Hostivař

Chci začít s golfem
Chci začít s golfem
Usnadníme vám vaše první golfové krůčky hostivařským areálem.
Členské slevy a výhody
Členské slevy a výhody
Staňte se součástí naší hostivařské rodiny a čerpejte své výhody ihned.
Magazín Golf Hostivař
Magazín Golf Hostivař
Vydáváme si vlastní golfový magazín v tištěné i online podobě. Zdarma.
Naše venkovní galerie
Naše venkovní galerie
Umění je naše láska o kterou se s vámi rádi u nás v areálu dělíme.