24. 5. Tematická večeře — Massimiliano Celeste v Hostivaři

Zveme vás na michelinskou večeři.  Šéfkuchař Massimiliano Celeste, který vede restauraci Il Portale na břehu jezera Maggiore připravil kreativní menu inspirované jeho cestami po světě. Městečko Verbania, odkud Massimiliano pochází, leží blízko hranic se Švýcarskem, a tak například typicky italské gnocchetti doplnil o čokoládu, která k sousednímu Švýcarsku neodmyslitelně patří. Společníka bude Massimilianovi dělat Pier Bovone z vinařství Cornarea. Pier k menu napároval svá vína, která se rodí v samém srdci oblasti Roero. Na večeři si vychutnáte svěží víno Roero Arneis s ovocnou chutí, plné a elegantní Roero Rosso i sladké Tarasco. Večeře se koná ve středu 24. května od 19.30 ve Wine Foodu v Hostivaři. Menu včetně vín naleznete zde. Svá místa si můžete rezervovat on-line. Hezký den a těšíme se na vás! Tým Wine Foodu Hostivař

Chci začít s golfem

Chci začít s golfem

Začínáte s golfem? Tato stránka by vám měla usnadnit první golfové krůčky hostivařským areálem.
Chci být členem

Chci být členem

Staňte se součástí naší hostivařské rodiny a čerpejte své výhody ihned.
Aplikace

Aplikace

Chcete mít aktuální informace po ruce? Stáhněte si naši aplikaci Golf Hostivař.
Magazín Golf Hostivař

Magazín Golf Hostivař

Zajímavosti, aktuality, reportáže v tištěné i online podobě.

Partneři areálu

Naše další areály