24. 5. Tematická večeře — Massimiliano Celeste v Hostivaři

Zveme vás na michelinskou večeři.  Šéfkuchař Massimiliano Celeste, který vede restauraci Il Portale na břehu jezera Maggiore připravil kreativní menu inspirované jeho cestami po světě. Městečko Verbania, odkud Massimiliano pochází, leží blízko hranic se Švýcarskem, a tak například typicky italské gnocchetti doplnil o čokoládu, která k sousednímu Švýcarsku neodmyslitelně patří. Společníka bude Massimilianovi dělat Pier Bovone z vinařství Cornarea. Pier k menu napároval svá vína, která se rodí v samém srdci oblasti Roero. Na večeři si vychutnáte svěží víno Roero Arneis s ovocnou chutí, plné a elegantní Roero Rosso i sladké Tarasco. Večeře se koná ve středu 24. května od 19.30 ve Wine Foodu v Hostivaři. Menu včetně vín naleznete zde. Svá místa si můžete rezervovat on-line. Hezký den a těšíme se na vás! Tým Wine Foodu Hostivař

Hra do konce roku zdarma

Hra do konce roku zdarma
Bonus pro stávající členy...

Dárek pro naše členy

Dárek pro naše členy
Hostivařský kulich

Vánoční setkání 21. 12. 2017

Vánoční setkání 21. 12. 2017
Popřejeme si krásné svátky. Jste zváni!

Hostivařská zimní čepice

Hostivařská zimní čepice
Vyberte si z několika barev

Partneři areálu

Naše další areály