24. 5. Tematická večeře — Massimiliano Celeste v Hostivaři

Zveme vás na michelinskou večeři.  Šéfkuchař Massimiliano Celeste, který vede restauraci Il Portale na břehu jezera Maggiore připravil kreativní menu inspirované jeho cestami po světě. Městečko Verbania, odkud Massimiliano pochází, leží blízko hranic se Švýcarskem, a tak například typicky italské gnocchetti doplnil o čokoládu, která k sousednímu Švýcarsku neodmyslitelně patří. Společníka bude Massimilianovi dělat Pier Bovone z vinařství Cornarea. Pier k menu napároval svá vína, která se rodí v samém srdci oblasti Roero. Na večeři si vychutnáte svěží víno Roero Arneis s ovocnou chutí, plné a elegantní Roero Rosso i sladké Tarasco. Večeře se koná ve středu 24. května od 19.30 ve Wine Foodu v Hostivaři. Menu včetně vín naleznete zde. Svá místa si můžete rezervovat on-line. Hezký den a těšíme se na vás! Tým Wine Foodu Hostivař

Turnaje 2018

Turnaje 2018
Podívejte se na náš turnajový kalendář

ČSOB Hostivařský běh 2018

ČSOB Hostivařský běh 2018
Čtvrtek 17. května 2018

Aplikace Golf Hostivař

Aplikace Golf Hostivař
Stahujte na Google Play a App Store

Vítejte v klubu

Vítejte v klubu
Stačí být členem Hostivaře

Partneři areálu

Naše další areály