24. 5. Tematická večeře — Massimiliano Celeste v Hostivaři

Zveme vás na michelinskou večeři.  Šéfkuchař Massimiliano Celeste, který vede restauraci Il Portale na břehu jezera Maggiore připravil kreativní menu inspirované jeho cestami po světě. Městečko Verbania, odkud Massimiliano pochází, leží blízko hranic se Švýcarskem, a tak například typicky italské gnocchetti doplnil o čokoládu, která k sousednímu Švýcarsku neodmyslitelně patří. Společníka bude Massimilianovi dělat Pier Bovone z vinařství Cornarea. Pier k menu napároval svá vína, která se rodí v samém srdci oblasti Roero. Na večeři si vychutnáte svěží víno Roero Arneis s ovocnou chutí, plné a elegantní Roero Rosso i sladké Tarasco. Večeře se koná ve středu 24. května od 19.30 ve Wine Foodu v Hostivaři. Menu včetně vín naleznete zde. Svá místa si můžete rezervovat on-line. Hezký den a těšíme se na vás! Tým Wine Foodu Hostivař

Zveme vás na jedinečnou akci

Zveme vás na jedinečnou akci
V našich areálech 16. + 18. 3. 2018

Hrajte s námi HOPALO

Hrajte s námi HOPALO
Stačí zahrát alespoň jednu jamku v paru

Tip pro firmy:

Tip pro firmy:
Zapojte se i vy do naší firemní tour

Vítejte v klubu

Vítejte v klubu
Stačí být členem Hostivaře

Partneři areálu

Naše další areály