24. 5. Tematická večeře — Massimiliano Celeste v Hostivaři

Zveme vás na michelinskou večeři.  Šéfkuchař Massimiliano Celeste, který vede restauraci Il Portale na břehu jezera Maggiore připravil kreativní menu inspirované jeho cestami po světě. Městečko Verbania, odkud Massimiliano pochází, leží blízko hranic se Švýcarskem, a tak například typicky italské gnocchetti doplnil o čokoládu, která k sousednímu Švýcarsku neodmyslitelně patří. Společníka bude Massimilianovi dělat Pier Bovone z vinařství Cornarea. Pier k menu napároval svá vína, která se rodí v samém srdci oblasti Roero. Na večeři si vychutnáte svěží víno Roero Arneis s ovocnou chutí, plné a elegantní Roero Rosso i sladké Tarasco. Večeře se koná ve středu 24. května od 19.30 ve Wine Foodu v Hostivaři. Menu včetně vín naleznete zde. Svá místa si můžete rezervovat on-line. Hezký den a těšíme se na vás! Tým Wine Foodu Hostivař

Mějte aktuální informace po ruce

Mějte aktuální informace po ruce
Právě teď stahujte na App Store a Google Play

Slavnostní večer 11. 11. 2017

Slavnostní večer 11. 11. 2017
Zveme všechny hostivařské srdcaře...

Ještě kvalitnější trénink

Ještě kvalitnější trénink
V ceně vstupného!

Podzimní dětské kurzy

Podzimní dětské kurzy
Přihlašujte již nyní své děti!

Partneři areálu

Naše další areály