24. 5. Tematická večeře — Massimiliano Celeste v Hostivaři

Zveme vás na michelinskou večeři.  Šéfkuchař Massimiliano Celeste, který vede restauraci Il Portale na břehu jezera Maggiore připravil kreativní menu inspirované jeho cestami po světě. Městečko Verbania, odkud Massimiliano pochází, leží blízko hranic se Švýcarskem, a tak například typicky italské gnocchetti doplnil o čokoládu, která k sousednímu Švýcarsku neodmyslitelně patří. Společníka bude Massimilianovi dělat Pier Bovone z vinařství Cornarea. Pier k menu napároval svá vína, která se rodí v samém srdci oblasti Roero. Na večeři si vychutnáte svěží víno Roero Arneis s ovocnou chutí, plné a elegantní Roero Rosso i sladké Tarasco. Večeře se koná ve středu 24. května od 19.30 ve Wine Foodu v Hostivaři. Menu včetně vín naleznete zde. Svá místa si můžete rezervovat on-line. Hezký den a těšíme se na vás! Tým Wine Foodu Hostivař

15 fíček s přáteli

15 fíček s přáteli
Čerpejte s parťáky vaše členské výhody. S DRIVE plus.

Tréninkové karty s 20% slevou

Tréninkové karty s 20% slevou
Trénujte výhodněji každý den!

Podzimní dětské kurzy

Podzimní dětské kurzy
Přihlašujte již nyní své děti!

Zahrajte si devítku zdarma

Zahrajte si devítku zdarma
Staňte se našimi novými členy.

Partneři areálu

Naše další areály